Ridskolan

Våra välutbildade och erfarna instruktörer på ridskolan är, Elettra Sonedotter, som också är ansvarig för ridanläggningen, samt Sandra Nicolin. Vår tredje medarbetare på ridanläggningen är Lisa Richardsson, som hjälper till med det mesta i stallet.

I nuläget har vi ridskola på måndag- och torsdagskvällar, samt varje söndag förmiddag.

Ridundervisningen på Näs Gård sker i uppvärmt ridhus och på ovalbana om vädret tillåter. Ridskolan erbjuder också uteritter i vacker miljö på anlagda ridvägar.

Har du frågor om ridskolan är du välkommen att kontakta oss på info@näsherrgård.se  eller på telefon 0731-451186.

Är du intresserad av något av våra alternativ kontaktar du  info@näsherrgård.se.

Våra hästar, islandshästar är:

Sally

Sally är ett sött envist litet sto, hon är stallets minsta häst. Hennes färg kallas fux med bläs. Hon är född 2007 på Island. Sally är fyrgångare, det vill säga att hon har fyra gångarter (skritt, trav, galopp och tölt)

Venus

Venus är ett trevligt piggt sto, hon är stallets yngsta häst. Hennes färg kallas svart, trots att hon nästan ser brun ut ibland. Hon är född 2012 i Sverige. Venus är femgångare, det vill säga att hon har fem gångarter. (skritt, trav, galopp, tölt och pass)

Klettur

Klettur är en mjuk och mycket rar valack. Han är stallets lekfullaste häst. Hans färg kallas bleksvart. Han är född 2009 i Sverige. Klettur är femgångare, det vill säga att han har fem gångarter. (skritt, trav, galopp, tölt och pass)

Trostan

Trostan är en charmig och glad valack. Han är stallets största häst. Hans färg kallas brun. Han är född 2002 i Sverige. Trostan är fyrgångare, det vill säga att han har fyra gångarter. ( skritt, trav, galopp och tölt)